Nyhet

Nytt album like rundt hjørnet

GAFFA.no - alt om musikk.

Seinabo Sey er (snart) tilbake!

Etter å ha brukt to år i studio siden utgivelsen av debutalbumet Pretend i 2015 har Seinabo Seys tilbakekomst gått alt annet enn ubemerket hen. I løpet av våren slapp hun tre nye låter; den urbane og av GAFFA Sverige stempet som «Bäst Just Nu» I Owe You Nothing, den følsomme balladen Remember (feat. Jacob Banks) og den uredde og mektige singelen Breathe, der budskapet om selvrespekt og aksept ligger omfavnet mellom strykere og kraftfulle korharmonier.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Lil Halima på Havna 0150.


Samtlige låter har blitt fulgt av musikkvideoer filmet i hennes fars hjemland Gambia.

Artikkelen fortsetter under videoen.


De første låtene fra det kommende albumet satte tonen for Seinabos nye musikalske reise, og ble hyllet både i svensk og internasjonal presse. Fredag kom den siste smaksprøven i form av Good In You.

— I den nye låten Good In You demonstrerer Seinabo sine mange lag som artist og låtskriver gjennom å veksle på tempoet og krydre med en Janet Jackson-pop-vibe, skriver plateselskapet i en pressemelding i forbindelse med slippet.

LES OGSÅ: Stort intervju med Matoma.


Good In You ble skrevet og produsert av Seinabo Sey, MagnusTheMagnus, Vargas & Lagola og Cali Löf og og er singelen fra Seinabos andre soloalbum I'm A Dream, som slippes allerede 7. september.

Albumet følges av en høstturné, som blant annet tar henne innom Oslo Konserthus 10. november.

ANNONCE