Nyhet

Nobelkonserten flyttes til Telenor Arena

Arrangørene kan nå selge 10.000 flere billetter enn de kunne i Oslo Spektrum. Vil det lokke større artister til arrangementet?

Nobelkonserten som arrangeres i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris flyttes i år til Telenor Arena etter tyve år i Oslo Spektrum, melder Dagbladet. Det betyr større kapasitet og muligheter for mer populære artister.

— Vi vet at en del store, internasjonale artister synes det er mer interessant å spille live for et stort publikum, enn for et mer begrenset publikum som det er plass til i Spektrum, sier direktør Olav Njølstad ved Det Norske Nobelinstitutt til avisen mandag kveld.

I fjor spilte blant andre Seinabo Sey (bildet) og Aerosmith-vokalist Steven Tyler på Nobelkonserten, mens det i 2013 vakte sterke reaksjoner da det ble kjent at Morrissey skulle opptre på arrangementet.


Ingen artister er foreløpig bekreftet til årets konsert, som går av stabelen fredag 11. desember, men på grunn av den økte kapasiteten med ny konsertarena vil arrangørene legge ut flere billetter i en lavere prisklasse enn tidligere.

ANNONCE