Nyhet

Kommer til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Seinabo Sey er aktuell med to nye singler I Owe You Nothing / Remember og Breathe. Lørdag 10. november inntar hun Oslo Konserthus.

Med låter som Younger og Hard time ble den svenske artisten kjent over natten i 2013. Debutalbumet, som fulgte i 2015, fikk god mottakelse verden over - også her i GAFFA hvor anmelder Stina Helland tildelte albumet fem stjerner.

LES OGSÅ: Hvem har laget årets beste musikkvideo?


Sey har mottatt en rekke priser, blant annet to svenske Grammiser (årets nykommer i 2015 og årets pop i 2016), en P3 Guld-statuett (årets artist 2016), en EBBA Award (European Border Breakers 2015) og en Verge Award (beste konsert).

Artikkelen fortsetter under videoen.


Hun har opptrådt under Nobelkonserten i Oslo og hos talkshowverten Conan O'Brien, og hun har blitt intervjuet av magasiner som Rolling Stone og Vogue. I tillegg til å gjeste flere norske festivaler og scener de siste årene.

— Nå er det endelig vår tur til å oppleve magien igjen, når Seinabo Sey besøker Oslo Konserthus i november. Trenger du noe å se frem til, så har du det her, skriver arrangørene i en pressemelding.

LES OGSÅ: Dette blir sommerens største hits.


Billettsalget til Oslo-konserten starter torsdag 31. mai klokken 09:00 - via Ticketmaster.

ANNONCE