Nyhet

Ylvis med nok et Stargate-samarbeid

Blir det en like stor suksess som 'The Fox', mon tro?

I går kveld hadde TV Norge premiere på 'I kveld med YLVIS LIVE' direkte fra Folketeateret i Oslo, og det ble også markert med en ny musikkvideo fra den suksessfulle brødreduoen. Trucker's Hitch er den første i en rekke av åtte nye musikkvideoer fra Ylvis (bildet), og i likhet med deres største hit The Fox er låten produsert i samarbeid med Stargate.

Den norske produsentduoen Stargate har tidligere jobbet med artister som Rihanna, Katy Perry og Beyoncé, for å nevne noen.

Den nye låten til Ylvis handler om en noe spesiell knute, Trucker's Hitch.

— Vi har fått mye oppmerksomhet i det siste og med det kommer en stor ansvarsfølelse så vi følte at vi burde gi noe tilbake til verden. Vi har laget en video som viser folk hvordan de skal knyte den beste knuten som finnes. Trucker's Hitch er ikke bare en knute. Det er virkelig den flotteste knuten som noen gang er laget. Den gir deg muligheten til å lage et drasystem uten hjelp av vinsjer eller annet mekanisk utstyr. Tauet i seg selv er det eneste du trenger. Det er en fantastisk knute, forteller Bård og Vegard Ylvisåker om knuten som har inspirert den nye låten.

Sjekk ut musikkvideoen her (så lærer du kanskje noen nye knutetriks i samme slengen):

ANNONCE