Nyhet

Nytt album fra Johndoe

Oppfølgeren til comebackplaten ’Slugger’ er ventet i slutten av oktober.

Trondheimsbandet Johndoe (bildet) huskes av mange for energiske konsertopptredener landet over på midten av forrige tiår. Debutplaten Ja Takk Til Trøbbel fra 2003 ble en stor suksess, og i fjor gjorde de comeback.

Men da kvartetten annonserte sitt live-comeback i fjor, var det med den hensikt at konserten på Blæst i Trondheim 14. september, ti år på dagen etter at bandet slapp det nevnte debutalbum, skulle være den eneste muligheten til å se bandet igjen. Det ble dog litt mer: to utsolgte konserter der, konsert i Oslo som ble utsolgt på seks minutter, nytt album i mars i år og en rekke festivaljobber i sommer. Blant annet. 

Og nå kommer det enda et nytt album. Det har fått tittelen Sosialt liv og slippes fredag 31. oktober. Låtene til det nye albumet er skrevet i vår, rett etter at bandet ga ut comebackalbumet Slugger. Ifølge et presseskriv er det blitt en plate med ukontrollert frihetsrock med tekster med fellesnevneren identitet – "Alt handler om å finne seg selv, uansett hvor mye du hater det", står det. Platen er spilt inn i trønderske Brygga studio i sommer. Den er produsert av Johndoe og mikset av Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers, Jaga Jazzist).


Da Johndoe ga ut Slugger i mars, skrev vår anmelder blant annet dette:

– Dette er solide, modne låter som bør gå rett hjem hos Johndoes kjernepublikum. Også de er blitt åtte år eldre siden sist. 

Les hele anmeldelsen her.


Om det kommende albumet sier bandet følgende:

– Dette er ei sånn plate vi har drømt om å lage helt siden rett før sommeren i år.

ANNONCE