Nyhet

Marianne Faithfull til Litteraturhuset

Intervjuet i Oslo er ett av kun to sceneintervjuer hun gjør i forbindelse med boklanseringen.

50 år har gått siden Marianne Faithfull (bildet) ble oppdaget i London og kort tid etterpå var å finne på hitlistene over hele verden. Tidligere i år feiret hun dette med å gi ut sitt 20. studioalbum, og nå er hun klar med memoarboken "A Life on Record".

I forbindelse med boklanseringen gjør det britiske rockeikonet kun to sceneintervjuer – det ene på Litteraturhuset i Oslo fredag 7. november.

– Marianne Faithfull er kjent for å skrive gode tekster, og forteller en historie med hvert album. Hun har en sterk personlighet, og jeg tror det blir en opplevelse å høre henne snakke om liv og karriere i en intim atmosfære på Litteraturhuset, sier Eline Skaar Kleven, fungerende programansvarlig på Litteraturhuset, i en pressemelding.


Da Faithfull slapp albumet Give My Love To London tidligere i år, fikk det hele fem av seks stjerner her hos GAFFA. Vår anmelder skrev blant annet dette:

– Det trengs litt tid før albumet sitter, men det vokser og vokser og man finner rekke godbiter. Fra rolige, sarte ballader til mer spenstige låter, alt med røffe kanter og akkurat passe sårt og tilbakelent. Og når det fantastiske Nick Cave-samarbeidet, Late Victorian Holocaust, smyger seg ut av høyttalerne er det bare å nyte.

Les hele anmeldelsen her.


Billetter til arrangementet på Litteraturhuset kan bestilles på Litteraturhusets hjemmesider.

ANNONCE