Nyhet

Videopremiere: Bloody Beach - Blue Eyes Roll

Sjekk ut bergensbandets nye musikkvideo, eksklusivt hos GAFFA.

Denne uken slipper Bloody Beach sin debutplate, Bloody Beach Pirate Radio Presents:. I den forbindelse kan du også sjekke ut bandets rykende ferske musikkvideo til låten Blue Eyes Roll - kun hos GAFFA.

Blue Eyes Roll handler om å gå ut på byen med plenty mojo for så å miste den utover kvelden og våkne opp neste morgen uten penger til hverken husleie eller mat, sier gitarist Anders Winsents.

Han kan også avsløre at låten ble til før et besøk på Sjøboden (notorisk utested i Bergen), hvor gutta definitivt mistet mojoen da de danset swing og tyllet nedpå med rusbrus-shots.


Musikkvideoen er derimot langt mer eksotisk (heldigvis?) enn rusbrusfylla i Bergen, preget av støvete retrobilder fra Pakistan:

— Han fyren som steiler med fem personer på, er en av de mest kjente idrettstjernene i Pakistan… i cricket kanskje? Han er også viden kjent som den beste one-wheeleren. Videoen er inspirert av Omar Khorsid, som var en playboy i Nord-Afrika på seksti- og syttitallet. Han var en magedans-musiker, vi er fan av bruksmusikk, forklarer Winsents.

Så, hva kan man bruke musikken til Bloody Beach til da, mon tro? Se og hør Blue Eyes Roll her, og døm selv:

Bloody Beach spiller på Hulen i Bergen 3. april, og på Crossroads i Oslo dagen etter. Bandet er også meldt klare til Øyafestivalen i august.

ANNONCE