Nyhet

Video: Pixies - Greens And Blues

Se ny video fra Black Francis & co.

Pixies har stått for en del overraskelser det siste året, både når det kommer til utgivelser og utbytting av bassister. Det legendariske rockebandet fra Boston startet 2014 med å slipper oppfølgeren til fjorårets EP1, som fikk det noe fantasifulle navnet EP2.

I natt slapp Black Francis & co også musikkvideo til nummeret Greens And Blues, hentet fra sistnevnte utgivelse. Musikkvideoen er regissert av Josh Frank, som tidligere har skrevet Pixies-biografien 'Fool The World, The Oral Historiy Of The Band Called Pixies'.

— Vi fjorde Gigantic som avslutningslåt under gjenforeningskonsertene våre i mange år, og det fungerte veldig bra. Men jeg kunne se at vi kom til å bli lei av den, og at vi trengte en 'bedre' Gigantic. Greens And Blues er mitt forsøk på å komme opp med en låt som både musikalsk, følelsemessig og psykologisk vill sitte slik som Gigantic hadde. Ikke som en erstatning, men som en låt som kunne fylle den emosjonelle nisjen Gigantic okkuperte, sier Francis i en pressemelding i forbindelse med videoslippet.

Er Greens And Blues virkelig en ny Gigantic? Døm selv. Her er i alle fall den nye musikkvideoen fra Pixies.

ANNONCE