Nyhet

Nok et nytt navn til Tons of Rock

Grammy-nominerte dansker bekreftet til den nye Halden-festivalen.

Volbeat er bekreftet til Tons of Rock, den nye rockefestivalen i Halden som arrangeres 20. og 21. juni. Det er første året Tons Of Rock går av stabelen og det er definitivt første gang ærverdige Fredriksten festning vil huse et så stort antall metallegender av både eldre og nyere liga.

Det er gått ti år siden de hardtslående danskene i Volbeat fikk sin første platekontrakt, og bandet har siden den tid markert seg til å bli et av verdens største hardrock-band. I fjor huset de Oslo Spektrum og solgte ut konserten allerede tre måneder i forveien.

Frontmann Michael Poulsen og resten av bandet var også nominert under årets Grammy-awards i kategorien 'Best Metal Preformance' med låta Room 24. De konkurrerte mot navn som Killswitch Engage, Anthrax (også bekreftet til Tons of Rock!) og Dream Theater - og det var Black Sabbath som til slutt trakk det lengste strået for sin låt God Is Dead?. Det ble Ozzy & co sin første Grammy på fjorten år.


W.A.S.P., Ghost og Sepultura er blant de mange tidligere annonserte bandene til den nye Halden-festivalen. Du kan sjekke ut resten av lista og lese mer om Tons of Rock i GAFFAs Festivalguide, og ikke minst sikre deg festivalpasset til den hardbarka rockefestivalen via GAFFA Live.

ANNONCE