Nyhet

Kanye kommer også til Norge

Rapperens gigantiske Yeezus-turné har endelig lagt beslag på en dato i hovedstaden denne sommeren.

Kanye West er for lengst bekreftet til å ta turen til Skandinavia i sommer, uten at Norge har vært blant landene på listen. Det endres riktignok nå, etter at Live Nation har annonsert at West legger turen innom Oslo Spektrum 29. juni.

Rapperen, som nylig gjennomførte et episk frieri til kjæresten Kim Kardashian, like før han også ble dømt til to års prøvetid og et kurs i 'anger management' for å ha overfalt en fotograf, er for tiden ute på turné i kjølvannet av albumet Yeezus, som kom i fjor sommer.

Kanye spilte på Øyafestivalen i 2011 og besøkte også hovedstaden allerede året etter - da i selskap med Jay Z. Konserten fikk fem stjerner fra GAFFAs anmelder, til tross for at den ikke representerte den helt store opplevelsen - rent lydmessig. Stemningen var det riktignok tilsynelatende lite å utsette på.

— Responsen fra publikum er gjennomgående øredøvende i løpet av de to timene konserten varer. Det beste med akkurat det er at de to ringrevene gir absolutt alt gjennom hele settet. Og det blir aldri heseblesende. Bare fantastisk artig, skrev vår anmelder. Les resten her.

Billettene til sommerens konsert i Oslo Spektrum er i salg torsdag 27. mars klokken 09:00, og kan skaffes via GAFFA Live

ANNONCE