Nyhet

John Cale i Oslo

The Velvet Underground-legenden stakk innom by:Larm for å snakke om sin eklektiske karriere, savnet av bandkompis Lou Reed, og om hvilken sjanger som står for den beste produksjonen i dag.

John Cale, som var med på å starte opp den innflytelsesrike New York-gruppen The Velvet Underground sammen med Lou Reed for nesten femti år siden, og som siden har hatt en spenstig solokarriere, med 2012-skiven Shifty Adventures In Nookie Wood som foreløpig siste utgivelse, holdt Q&A-seanse for by:Larms delegater denne helgen.

I Kulturhuset på Youngstorget snakket han om tapet av bandkompis Lou Reed, som gikk bort for bare fire måneder siden, om poenget med bachelorgrader og doktorgrader innen musikken, samt Pharrells saftige produksjoner. 71-åringen siterte også Snoop Dogg.

— Hiphopen har definitivt de beste produksjonene i dag. Det at Pharrell gjør opptak av spraybokser og bruker det som rytmespor, eller 'Drop It Like It's Hot'; hvor tar de det fra? Det samme gjaldt jo tidligere innenfor rocken også. Overraskelsesmomentet er ekstremt viktig.


Les mer om seansen med John Cale i vår artikkelseksjon her.

ANNONCE