Nyhet

VELVET UNDERGROUND: JOHN CALE MED NY LÅT OG KOMMENDE ALBUM

I dag annonserer John Cale sitt nye album POPtical Illusion, som slippes 14. juni via Double Six/Domino, og deler førstesingelen "How We See The Light".

La deg ikke lure av POPtical Illusion, den lekne tittelen på John Cales andre album på et drøyt år: Han er fortsatt sint, fortsatt opprørt over den forsettlige ødeleggelsen som ukontrollerte kapitalister og angrende svindlere har kastet over denne verdens undere og menneskenes godhet.

POPtical Illusion graver han seg for det meste alene inn i labyrinter av synthesizere og samplinger, orgler og pianoer med ord som for Cale utgjør et slags hvirvlende håp, en visdomsfull insistering på at forandring ennå er mulig. Skiva er produsert av Cale og hans mangeårige kunstneriske partner Nita Scott i hans studio i Los Angeles, og er et verk av noen som absolutt ikke ignorerer raseriet eller årsakene til det, men i stedet prøver å vende seg mot fremtiden - akkurat slik Cale selvfølgelig alltid har gjort

På albumets første singel, "How We See the Light", betrakter den 82 år gamle The Velvet Underground -veteranen slutten på et forhold og ser det ikke som bortkastet tid, men som en sjanse til å lære, en mulighet til å komme til et uventet sted: "Can I close another chapter in the way we run our lives?


Sjekk ut låta under:

ANNONCE