Nyhet

Gira på å se Shining live for 30 spenn?

ROCKSLO inviterer ungdom til budsjettvennlig konsert, dagen før svartjazzerne stikker ut på USA-turné.

Den 1. april inviteres alle byens ungdommer til å oppleve Norges kuleste jazzmetallband live, når Shining gjør en eklskusiv ungdomskonsert på Victoria Nasjonal Jazzscene på Karl Johan i Oslo.

Konserten kan man se for nydelige 50 spenn - eller desto nydeligere 30 spenn om man er medlem av medlemsforeningen ROCKSLO, som drives av ungdom og holder fokus på å tilby en arena der unge med lidenskap for musikk kan få gode musikkopplevelser i et ungdomsvennlig miljø.

Konserten går av stabelen dagen før bandet reiser på USA-turné og det ble nylig meldt om at de har vært blant de heldige å motta ekstra turnéstøtte fra Music NorwayShinings Jørgen Munkeby skrev i den anledning i en kommentar til GAFFA:


Shining er lykkelig glade over å ha mottatt 50.000 NOK fra Music Norway til vår kommende turné i USA, Canada og Mexico! Det rekker omtrent til flybillettene, om du trekker fra overvekt, flytog, samt innenlands flight Los Angeles-Mexico.

I fjor mottok dessuten Shining Statoil-stipendet på 1 million kroner, og bandet fikk også inn 1 million da de, som et av fire navn, ble tildelt A-ha-stipendet i forbindelse med legendetrioens avskjedsturné i 2010.

Da de gjestet Parkteatret i januar, sammen med kollegaer i Honningbarna og Insense, skrev vår anmelder at bandet tilsynelatende har brukt pengene godt.


— De begynner å bli for store for dette landet og for scenen de står på i kveld. For det som leveres er det virkelig ingen som gjør bedre en dem per dags dato. Scenen er gjennomført med svart futuristisk dekor. Og bandmedlemmene har alle hver sin naturlige spot på scenen.

Bandet ga dessuten ut sitt sjette studioalbum One One One for så å si nøyaktig et år siden. Albumet fikk toppkarakter fra GAFFA og vår anmelder omtalte den som 'svartjazz til ørene blør':

— Det er grenser for hvor langt Shining kan strekke svartjazz-strikken, men man vet at det fortsatt fungerer når det etter noen gjennomlyttinger kommer svart blod ut av av øra, konkluderte anmelder i anmeldelsen som du kan lese her.


En uvanlig billig billett til Shining sin konsert 1. april kan du sikre deg via GAFFA Live.

Om du ikke har fått med deg hvordan kombinasjonen jazz og metall høres ut, kan du jo sjekke ut Shining og låta Fisheye her:


ANNONCE