Nyhet

Frank Ocean, Diplo og The Clash-samarbeid

Har laget låt sammen - hør den her!

Frank Ocean, Diplo (bildet), samt Mick Jones og Paul Simonon fra The Clash har sammen laget låta Hero, som et utfall av Converse sin 'Three Artists, One Song'-serie, som tidligere har ledet vei til samarbeid mellom artister som Gorillaz, James Murphy, Andre 3000, Kid Kudi, Julian Casablancas, Pharrell og Santigold.

DJ-/produsent-stjernen Diplo ble sist uke annonsert til klubbkonseptet Krystallnatt, som finner sted under årets Slottsfjell-festival i Tønsberg. Les mer om Slottsfjell i GAFFAs Festivalguide.

I forbindelse med slippet av den nye samarbeids-låta, uttalte Diplo følgende om to av sine samarbeidsparntere:


- The Clash var alltid læremestere for meg, til og med før jeg delte studio med Paul og Mick. Deres musikalske anarki og konstante holdning ovenfor å ignorere regler og følge sin egen vei har alltid vært veldig inspirerende for meg.

Også Frank Ocean høstet ubetinget skryt fra den amerikanske kuratoren og tidligere Grammy-nominerte DJ-en innen kategorien 'Producer of The Year':

- Frank lever av den samme troen om å være gift med ens visjon og følge det til enhver pris. Vi var nødt til å utfordre hverandre for å lage noe som vi håpet at ingen ville forvente og Converse verdsatte alle artistiske friheter hos samtlige av artistene.


Hør låta fra det spennende samarbeidet her:

ANNONCE