Nyhet

Er Oslo Spektrum blitt for trang for Kanye?

Live Nation utsetter billettsalget til Kanye Wests kommende Oslo-konsert grunnet uforutsette tekniske problemer.

Mange ble nok glade da det viste seg at Kanye West hadde bestemt seg for å ta med seg den gigantomane Yeezus-turnéen sin til hovedstaden denne sommeren. Billettsalget til konserten skulle egentlig startet i morgen, men nå melder arrangør Live Nation om at billettsalget er utsatt på ubestemt tid:

"På grunn av uforutsette scene- og produksjonstekniske problemstillinger ved Kanye West-konserten i Oslo Spektrum 29. juni, som påvirker saloppsett, må billettsalget utsettes på ubestemt tid" skriver de på sin Facebook-side.

Arrangørene beklager ulempene dette måtte medføre, men understreker samtidig at konserten altså ikke er avlyst.

Det spørs om ikke Oslo Spektrum blir en litt vel intim scene for det storslagne showet Kanye har turnert med i statene den siste tiden, og det spekuleres allerede i om konserten kan bli flyttet til Telenor Arena.

Sist den kontroversielle rapperen spilte i Norge gjestet han Telenor Arena, men den gang hadde han også selskap av Jay Z. Den konserten fikk fem stjerner fra GAFFAs anmelder, til tross for at den ikke representerte den helt store opplevelsen - rent lydmessig. Stemningen var det riktignok tilsynelatende lite å utsette på:

— Responsen fra publikum er gjennomgående øredøvende i løpet av de to timene konserten varer. Det beste med akkurat det er at de to ringrevene gir absolutt alt gjennom hele settet. Og det blir aldri heseblesende. Bare fantastisk artig, skrev vår anmelder.

Les resten av anmeldelsen her.

Live Nation kommer tilbake med mer informasjon om billettsalget på et senere tidspunkt.

ANNONCE