Nyhet

Disaster In The Universe tar i bruk nye metoder

Les hvordan det albumaktuelle bandet skal fenge konsertpublikumet de neste ukene.

Disaster In The Universe slapp tidligere denne måneden debutalbumet Coconut Message, og i kveld blir det releasekonsert på Parkteatret i Oslo. Det kan bli en spesiell konsertopplevelse, både for de fremmøttes ører og eh... neser.

Trioen tar nemlig i bruk nye virkemidler for å utvide konsertopplevelsene, og under den pågående lanseringsturnéen vil de også prøve ut elementer av tropiske lukter - som "et sansemessig supplement" til det publikum kan høre og se. I begynnelsen av neste måned spiller de også undervannskonsert (!) i Ålesund, foran stortankens enorme glassvegg, midt mellom mennesker og fisker.

Disaster In The Universe fikk mye oppmerksomhet da den toneangivende amerikanske musikkbloggen Pitchfork kalte dem det verste bandet i Norge, og muligens i hele verden. Andre igjen, ser ut til å elske dem. Vår anmelder var likevel ikke helt overbevist over trioens debutplate til tross for stakkato Talking Heads-klingende gitar og fiffige detaljer i produksjonen:


"Det er få låter med hooks og refreng som virkelig setter seg, og musikken har et noe uforløst potensial. Coconut Message er likevel et svært godt utgangspunkt og lover godt for fremtiden til den unge trioen."

Les hele anmeldelsen her.

Sjekk også ut trioens ferske musikkvideo med den 83 år gamle skuespilleren Elsa Lystad i hovedrollen:

ANNONCE