Nyhet

Se ny video fra Bernhoft

Se Bernhofts nye video for Wind You Up.

Forrige måned slapp Jarle Bernhoft skiva Islander, den etterlengtede oppfølgeren til kjempesuksessen Solidarity Breaks fra 2011. Albumet har rukket å få mye god omtale, og GAFFAs anmelder klinket faktisk til med intet mindre enn seks av seks stjerner i sin anmeldelse. I dag er Bernhoft klar med musikkvideo for låta Wind You Up - se den nå i bunnen av denne saken.

Bernhoft pryder forsiden til denne månedens GAFFA, og i går spilte han på Sentrum Scene. For alle som er keene på å få med seg den høyst aktuelle artisten live, blir det nye muligheter blant annet på Verket Musikkfestival til sommeren, og i høst på konserter i Stavanger, Bergen og Trondheim.

Konserten i Stavanger Konserthus blir den 11. september, før turen går videre til USF Verftet i Bergen 13. september. Litt senere samme måned, nærmere bestemt 27. september, står han på scenen på Studentersamfundet i Trondheim. Billetter til konsertene finner du på GAFFA LIVE.


I vårt intervju med Bernhoft i siste GAFFA røper den travle mannen blant annet hva målet hans var med Islander:

- Jeg har en ambisjon om å forene folk hver eneste kveld, at alle skal ha lyst til å tilbringe hele natta med hverandre.

Les intervjuet i siste GAFFA, og sjekk ut videoen for Wind You Up nå:

ANNONCE