Nyhet

Fem nye til Perfect Sounds Forever

Den fjerde utgaven av klubbfestivalen i Bergen byr på enda flere navn denne uken.

Perfect Sounds Forever #4 arrangeres på ulike klubbscener i Bergen 3. - 7. september, og tidligere er det blitt bekreftet at ingen ringere enn Stephen Malkmus & The Jicks skal headline på Hulen den siste kvelden av årets festival.

Den tidligere Pavement-frontmannen gjester for øvrig Parkteatret i Oslo kvelden i forveien.

I dag byr festivalen på fem nye navn i form av Patrick Wolf, Damien Jurado, Moonface, Basia Bulat og Sleep Party People.


— Vi ønsker å presentere musikk innen for en rekke sjangre og nettopp det kommer i dette slippet her, skriver arrangørene bak klubbfestivalen i en pressemelding.

GAFFA var til stede da Patrick Wolf (bildet) presenterte sine låter i akustisk drakt i Fríkirkjan under Iceland Airwaves i 2012, etter utgivelsen Sundark & Riverlight:

Wolfs låter tar definitivt ikke skade av en slik behandling, for selv om den type popmusikk han vanligvis leverer er av det mer pompøse slaget, er det låter som er veldig tilrettelagt en slik setting som dette. Det var egentlig enkelte øyeblikk i konserten at man plutselig kunne tenke at dette var en helt vanlig gudstjeneste. Kanskje det er det som er greia, at når man stripper ned superpompøse ting så blir det bare noe salig over det hele, mente vår skribent den gang.


Les resten av anmeldelsen her.

Patrick Wolf og Moonface, det siste prosjektet til Spencer Krug fra Wolf Parade, spiller begge 3. september, mens Damien Jurado og danskene i Sleep Party People spiller henholdsvis 4. og 6. september.

Basia Bulat blir derimot en del av førfesten til festivalen når hun tjuvstarter det hele på Landmark allerede 23. august.


Billettene til alle Perfect Sounds Forever sine konsertkvelder er i salg via TicketCo.

ANNONCE