Nyhet

— En rekke av de navna vi har mest troen på for musikkåret 2018

GAFFA.no - alt om musikk.

Årets første slipp til klubbfestivalen Perfect Sounds Forever i Bergen er endelig her.

Den åttende utgaven av festivalen byr på flere sterke amerikanske indienavn, inkludert Julien Baker, Damien Jurado og Japanese Breakfast.

I tillegg til de tre nevnte er navn som Cut Worms, Snail Mail, Lucy Dacus, Becca Mancari, samt irske Brigid Mae Power og australske Stella Donnely klare for klubbfestivalen som arrangeres i månedsskiftet august/september.


LES OGSÅ: Nå blir det dyrere å bruke Spotify.

— Vi er veldig fornøyde med å få over en rekke av de navna vi har mest troen på for musikkåret 2018. Snail Mail har så langt levert to av årets beste låter. Cut Worms som slipper album denne uken er veldig spennende, og så er det veldig stas at Julien Baker og Japanese Breakfast endelig gjester Norge. Damien Jurado måtte kansellere for et par år siden, så at han finner plass til PSF på albumturnéen sin for det kommende albumet er gledelig, sier arrangør Espen Overskeid i en kommentar til GAFFA.no.

— Slippet gjenspeiler godt hva som skjer i indieverden om dagen, og det er vi fornøyd med, legger han til.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Flere av artistene som spiller som del av Perfect Sounds Forever er allerede plassert på dager på festivalens offisielle nettsider, og de fleste konsertene vil som tidligere år gå av stabelen på Landmark i Bergen Kunsthall.


LES OGSÅ: Suede med gode nyheter.

Mer informasjon om billettsalg finner du på TicketCo.

ANNONCE