Nyhet

Avlyser turné

GAFFA.no - alt om musikk.

Inkludert tre konserter i Norge.

Triste nyheter for fans som hadde gledet seg til å se Damien Jurado i Kulturkirken Jakob i Oslo, på Folken i Stavanger og på festivalen Perfect Sounds Forever i Bergen neste uke. I en melding på sistnevnte festivals offisielle Facebook-side kommer beskjeden om at den amerikanske artisten dessverre avlyser hele sin turné i Europa.

— Det er veldig frustrerende og vi er veldig lei oss siden vi hadde gledet oss til å endelig se Damien i Bergen, heter det fra arrangøren.


LES OGSÅ: Bergensartist innrømmer utpressing.

I meldingen kommer det frem at alle som har kjøpt billetter til konserten i Bergen via Ticketco vil få refundert beløpet automatisk i løpet av få dager. Arrangørene deler også en melding fra artistens management der helseproblemer listes opp som grunnen for avlysningen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Jurado opptrådte på festivalen Piknik I Parken for to år siden. Den gang var GAFFAs utsendte anmelder Matilde Clemetsen svært imponert over amerikanerens konsert, som ble tildelt fem stjerner i hennes anmeldelse:


p>

— Damien Jurados opptreden på Piknik I Parkens neste største scene har vært en reise, og han har gitt oss variasjon, ektefølthet, og har bydd på deler fra den lange diskografien sin. Konsertopplegget er enkelt, men det er ikke mer enn Damien Jurados stemme og gitar som skal til for å skape magi.


LES OGSÅ: Folldal er årets musikkommune.

Det er foreløpig ikke klart om det vil bli satt opp nye datoer for konsertene til Damien Jurado i Norge etter avlysningen.

ANNONCE