Nyhet

Einar Stray annonserer navneskifte og nytt album

Det lovende bandet er klare med sitt nye album i august.

Einar Stray har i lang tid vært et band med faste medlemmer, og ikke en soloartist - slik mange kanskje har trodd. Derfor har det nå blitt et naturlig valg å inkludere felleskapet i bandnavnet, og endre navn til Einar Stray Orchestra

Bandets har samtidig signert med Riot Factory, og deres kommende album, som har fått tittelen Politricks, slippes i august. Politricks følger opp debutalbumet Chiarascuro fra 2011, og forteller historien om bandmedlemmenes overgang fra uskyldig barndom til den ikke helt så uskyldige voksenverdenen. Det hele tonesatt av sofistikert indiepop og orkestral postrock.

Med over 150 konserter i utlandet de siste årene er Einar Stray og orkesteret hans tross deres unge alder et av landets mest erfarne, lekne og spennende band.

— Vi fikk høre noen smakebiter fra albumet i november og kunne knapt høre på noe annet den uka. Da vi fikk høre resten av albumet satt vi med frysninger på ryggen og gledestårer i øynene, og i dag er vi stolte over å kunne ønske Einar Stray Orchestra velkommen til Riot Factory, skriver plateselskapet i en pressemelding i dag.

Bandet offentliggjør i samme slengen de første konsertdatoene for høsten:

05.09 Blæst, Trondheim
06.09 Crossroads Club, Oslo
11.09 Landmark, Bergen
12.09 Tou Scene, Stavanger
13.09 Trashpop, Kristiansand
08.11 Musikkflekken, Sandvika

 

ANNONCE