Nyhet

Videopremiere: Einar Stray Orchestra - Politricks

Sekter og hjernevask er tematikken i bandets nye musikkvideo. Se den her!

I forrige måned kunne vi melde om at bandet Einar Stray hadde skiftet navn til Einar Stray Orchestra. Samtidig ble det også klart at bandets neste album, Politricks, slippes 22. august.

Denne uken lanserer gruppen den første singelen fra det kommende albumet, og GAFFA presenterer herved den eksklusive norgespremiere på musikkvideoen.

Bandet forteller selv at de spilte inn musikkvideoen til Politricks i området rundt barndomshuset til cellist Ofelia, hvor de også forrige høst spilte inn resten av albumet etter å ha blakket seg på dyre og profesjonelle studioer.


I videoen fremstår Einar Stray Orchestra som en slags sekt som hjernevasker publikum med musikken sin og budskapet sitt, med den skjulte agendaen om å drive ut alle barndomsminner av medlemmene og tvinge dem inn i voksenverden.

— Som ung og lett påvirkelig blir man presentert noe som den absolutte sannhet. Etterhvert innser man at det er nettopp dette som holder en tilbake fra å danne seg egne meninger. Blinkende lys, høy lyd, kule sceneantrekk, vrenggitar, konfetti og en karismatisk frontfigur inneholder skremmende krefter av makt over mennesker. Som unge, ihuga fans tok vi alt favorittbandet hadde å melde gjennom høyttalerne automatisk som god fisk, skriver bandet i en pressemelding i forbindelse med videoslippet.

Se videoen til Politricks her:

ANNONCE