Nyhet

Ny video fra Kaja Gunnufsen

Sjekk ut den Kenneth Karlstad-regisserte musikkvideoen til 'Au' her!

Kaja Gunnufsen (bildet) slapp sin debutplate Faen Kaja tidligere i år. Her i GAFFA ble albumet belønnet med hele seks stjerner.

Den første låten som ble sluppet fra albumet var Au, og nå har videoregissøren Kenneth Karlstad fått satt sammen en musikkvideo til låten. Karlstad er tidligere snekker som skiftet beite til å lage kortfilmer og musikkvideoer for et par år siden. Det siste året har han vunnet og blitt nominert til flere priser i utlandet, bla på SXSW Film, Atlanta International Film Festival og Berlin Independant Film Festival med musikkvideoen til Deathcrush-låta Lesson #16 for Beastmaster V.

Kaja spiller selv en liten rolle i musikkvideoen og har følgende å si om Kenneth og hans arbeid:


— Jeg syns at Kenneth virkelig har klart å fange stemningen jeg har prøvd å formidle i sangen. Det at musikkvideoen har blitt spilt inn på Oslos trikker synes jeg er veldig fint ettersom jeg alltid har vært fascinert av alle situasjonene som oppstår mellom fremmede på trikken. Musikkvideoen illustrerer også det mørke og ensomme storbyen kan frembringe, og den er helt unik i sitt uttrykk.

Regissøren selv sier dette er den første videoen han har gjort med en teknisk grunnidé.

Au er for meg Kajas mest følsomme låt, noe som gjorde det enda mer utfordrende å visualisere den. Musikken hennes er både urban og folkelig, så det føltes riktig å lage et lite univers på trikken. Jeg ville at det narrative skulle komme foran teknikken, så jeg spilte låta om og om igjen og dagdrømte innenfor de rammene som var satt. Så filmet vi det før vi fikk tid til å analysere det for mye, sier Karlstad selv.


Sjekk ut videoen her:

ANNONCE