Nyhet

Bernhoft tar med backingbandet til Oslo

Sangeren og låtskriveren annonserer årets andre konsert på Sentrum Scene.

Jarle Bernhoft (bildet) lanserte tidligere i vår oppfølgeren til kjempesuksessen Solidarity Breaks fra 2011, Islander. Albumet fikk jevnt over god omtale, og vår anmelder klinket til med hele seks stjerner og full pott i sin anmeldelse av den etterlengtede utgivelsen.

Artisten spiller mye live, og i tillegg til en velfylt festivalsommer annonserte han for en tid tilbake høstkonserter med band i Stavanger, Bergen og Trondheim.

Nå er det klart at det også blir en Oslo-konsert med backingbandet The Fashion Bruises. Det hele går ned på Sentrum Scene lørdag 20. september, og dette blir dermed hans andre konsert på spillestedet i år.


Da Bernhoft spilte på samme sted i midten av mai var ikke vår anmelder særlig imponert, og mente at Bernhoft-feberen hadde dabbet av:

— Det er ingen tvil om at alt hysteriet rundt Jarle Bernhoft og Solidarity Breaks var vel fortjent. Ikke bare har han en av landets best stemmer, men han er en solid musiker og uhyre sympatisk. Dessverre bar gårsdagens konsert preg av at han står i fare for å bli en one trick pony. Verken de nye låtene eller leketøyene hans er spennende nok. Bernhoft kunne rett og slett ha godt av et nytt stilskifte, skrev hun.

Les resten av anmeldelsen her.


Billetter til konserten på Sentrum Scene er i salg fra fredag 27. juni, og kan skaffes via GAFFA LIVE.

ANNONCE