Nyhet

Bernhoft blir app

’Islander’ blir verdens første app i sitt slag.

Jarle Bernhoft (bildet) lanserer mandag albumet Islander som app. Den blir verdens første i sitt slag og skal blant annet inneholde albumet i full HD, musikkvideoer og interaktive elementer som loopstasjon og miksekonsoll. Han blir den første artisten på den helt nye musikkappen HD360.

I en pressemelding skriver han:

– Denne appen er for meg som å ta med seg omtrent alle fordelene ved vinyl (bortsett fra overflatestøy da) inn i den digitale verden. Du får musikken slik den låt da vi mastra den, uten noe som helst kvalitetsreduksjon, samt tekst og bilder i stort format. I tillegg er det masse innhold som videoer i HD og interaktive elementer som en remix-seksjon, som gjør lytteren til deltaker heller enn en passiv forbruker av musikk.


Han er altså med på å introdusere en helt ny musikkplattform.

Albumet Islander fikk intet mindre enn seks av seks stjerner av vår anmelder, som blant annet skrev dette:

– Konteksthavet rundt Islander gjør at dette albumet er akkurat det vinterbleke kropper trenger. Den er gjennomført varm og fin, og Jarle Bernhoft viser at han har tatt store steg som musiker siden gjennombruddet med Span for ti–tolv år siden. Dette er ren klasse. 


Les hele anmeldelsen her.

Bernhoft ble i 2011 Årets Spellemann med platen Solidarity Breaks, har blitt kåret til Norges best kledde mann og er nå en app, for å nevne noe. Hva blir det neste? 

Appen er tilgjengelig førstkommende mandag, 23. juni.


ANNONCE