Nyhet

Azealia Banks droppes av plateselskapet

Den omdiskuterte rapperen, som avlyste sin fjerde konsert på norsk jord i forrige uke, har tidligere bedt selskapet om å droppe henne.

Azealia Banks har mildt sagt vært omdiskutert. Her i Norge er hun kanskje mest kjent for sine gjentatte konsertavlysninger. Både i 2012 og i 2013 avlyste hun sine planlagte opptredener på Øyafestivalen, og senest i forrige uke kunne Dagbladet melde at hun også hadde avlyst konserten sin på Hovefestivalen.

Rapperen skal også ha avlyst en konsert på Blå i Oslo for to år siden.

— Flyet deres til Oslo var litt forsinket, og da sjåføren fortalte dem om reisetiden til Arendal, ombestemte de seg og tok første fly ut av landet i stedet, sa Hovefestivalens pressesjef Gaute Drevdal til avisen.


Nå skal rapperen endelig ha blitt droppet av plateselskapet Interscope, som er eid av Universal. Banks har i lange tider klaget over plateselskapet via sin hyperaktive Twitter-profil, og det var også her hun meldte at hun nå var fri fra kontrakten.

Tilbake i januar gikk hun så langt som å be plateselskapet om å droppe henne, og hun spurte også om det var noen i Sony som kunne kjøpe henne ut av kontrakten, via Twitter.

Hennes debutalbum, Broke With Expensive Taste, skulle egentlig vært gitt ut allerede i mars, men er blitt utsatt flere ganger siden den gang.


Etter planen skal Azealia Banks opptre på Rockefeller i Oslo 30. september. La oss håpe for billettkjøperne sin del at hun velger å dukke opp denne gangen.

ANNONCE