Nyhet

Azealia Banks deler ny musikk

Første smakebit på nytt materiale etter at rapperen ble droppet av plateselskapet tidligere denne måneden.

Tidligere i sommer skapte Azealia Banks (bildet) overskrifter her i landet da hun avlyste sin konsert på Hovefestivalen. Nå er ikke en avlysning eller to i løpet av festivalsommeren noe utenom det vanlige, men den skandaleombruste artisten har også tidligere avlyst hele tre konserter i hovedstaden.

Allerede uken etter kom nyheten om at plateselskapet Interscope hadde droppet Banks. Da hadde hun i lange tider klaget over plateselskapet via sin hyperaktive Twitter-profil, og det var også her hun meldte at hun var fri fra kontrakten.

Tilbake i januar gikk hun så langt som å be plateselskapet om å droppe henne, og hun spurte også om det var noen i Sony som kunne kjøpe henne ut av kontrakten, også den gang via Twitter.


Hennes debutalbum, Broke With Expensive Taste, skulle egentlig vært gitt ut allerede i mars, men er blitt utsatt flere ganger siden den gang. Nå har Banks sluppet låten Heavy Metal And Reflective, som er det første nye materialet vi hører etter at hun ble løst fra kontrakten med Interscope.

Hør låten her:


Azealia Banks skal etter planen opptre på Rockefeller i Oslo 30. september. Om hun dukker opp er en heeeeelt annen sak.

ANNONCE