Nyhet

Snøen farges rød i Mo i Rana i mars

Splitter ny vinterfestival sprer varme ved Ranafjorden den 7. og 8. mars, med både amerikanske Lissie og lokale helter ombord.

Den 7. og 8. mars går vinterfestivalen Rød Snø av stabelen for første gang i Mo i Rana. Det nyeste tilskuddet til Norges festivalflora disker opp med et allsidig program over to kalde dager til alle musikkinteresserte ranaværinger, med amerikanske Lissie og bergenserkjempene Ylvis og Lars Vaular høyt oppe på plakaten. Også de fremadstormende lokale heltene i Støv er ombord, med sin postrock-drømmepop med nordnorske tekster.

 

Den fullstendige lineupen er:


Artister:
Ylvis
Lissie (US)
Maria Mena
Lars Vaular
Donkeyboy
Oslo Ess
Ida Maria
OnklP og De Fjerne Slektningene
Highasakite
Støv

DJs:
DJ Christine Dancke (P3)
DJ Truls Puls

 


Norgesvennen Lissie har vært på besøk her til lands flere ganger før, og slapp sin andreplate Back to Forever i høst, som GAFFAs anmelder var fornøyd med:

Mountaintop Removal er fantastisk protestblues, Cold Fish rå og beviser at Lissie er best når hun tar på seg rockeskoene og såre Back to Forever er platens beste låter hvor klangen i Lissies stemme brillierer.

"Alle liker Lissie, og Lissie liker alle", er anmelderens konklusjon. Du kan lese lese hele anmeldelsen her.


Mo i Rana-bandet Støv er aktuelle med sin svært lovende debut-EP Drømmetrang. Sjekk ut videoen til den fine singelen Kamuflert Tidslinja

ANNONCE