Nyhet

PopNytt: 9. januar

Kanye West vs. Coinye West, Josh Homme til A Night Of A Thousand Vaginas, Outkast til Coachella og mye mer...

Kanye West truer med å saksøke Coinye West, da han frykter at folk kan få inntrykk av at han støtter det digitale myntfondet. Skaperne av Coinye West har selv valgt å være anonyme, "i tilfelle Kanye blir forbanna". 

Apropos Kanye, "rappeguden" og Drake har hatt en heftig bromance gående i det siste. Ikke bare har de delt scene, men i går la Drake ut en video av seg selv på Instragram hvor han synger Heartless på en karaokebar. Se den her

45 år gamle The Allmann Brothers Band sliter for tiden. Både vokalist og gitarist Warren Haynes og slidegitarist Derek Trucks har annonsert at de slutter i det legendariske bandet. 

Josh Homme skal spille på et event som heter A Night Of A Thousand Vaginas, som er et veldedighetsarrangement for Texas Abortion Fund. Komikerne Sarah Silverman og Zach Galifianakis dukker også opp.    

Elbow har endelig bestemt seg for en tittel på det kommende albumet deres. Platen, som er deres sjette, skal hete The Take Off And Landing of Everything og slippes 3. mars.

Den amerikanske drømmefestivalen Coachella kunne i dag offentliggjøre hele programmet sitt i et jafs. Tidligere har det gått rykter om at Outkast skulle gjøre comeback under festivalen i april, og ryktene ble altså endelig bekreftet i dag. Arcade Fire og Muse headliner det stjernespekkede programmet de resterende to dagene. Hele programmet ser du her. Sjekk også ut videospillelisten våre venner i MUZU TV har satt sammen i forbindelse med programslippet.

ANNONCE