Nyhet

PopNytt: 13. januar

Duran Duran fordømmer yoghurtreklame, les Beyoncés feministessay, hør ny låt fra Lily Allen og mye mer...

Duran Duran har sluppet en offentlig uttalelse om at de er imot at Yoplait har brukt Hungry Like A Wolf i en ny reklame for yoghurtene deres. Ifølge nettstedet Slicing Up Eyeballs, er dette grunnet at mange har klagd på Facebook om at låten assosieres med Diane Downs-drapsaken, som fant sted i 1983. Yoplait har svart på klagene og fjernet reklamen.

Beyoncé har skrevet et essay, kalt Gender Equality Is A Myth, for den amerikanske, feministiske medieplattformen The Shriver Report. Les det her.

Jenny Lewis har spilt inn en låt med Vampire Weekends Rostam Batmanglij, kalt Competely Not Me, til det nye soundtracket til TV-serien Girls. Tredje sesongen av Girls hadde premiere på amerikansk TV i går. Soundtracket kom ut samme dag, og inneholder også nye låter fra Miguel Beck og Lily Allen. Hør Completely Not Me her.


Lily Allen har for øvrig sluppet en oppfølger til den kontroversielle låten Hard Out Here. Hør den her:


Outkast
skal spille på 40 festivaler i år, i anledning duoens tjueårsjubileum. De har derimot ikke avslørt hvilke festivaler ennå. 


U2 gjorde deres første opptreden på tre år på en veldedighetskonsert for Haiti, arrangert av skuespiller Sean Penn, i Beverly Hills sist helg. Se klipp fra konserten, der de blant annet covrer Hallelujah med den haitiske sangeren Anaelle Jean-Pierre, her: 

ANNONCE