Nyhet

Kendrick Lamar: — Everything happens for a reason

+ Angel Haze covrer Beyoncé, Lorde er misfornøyd, Pussy Riot inntar New York og mye mye mer...

PopNytt 30. januar:

Kendrick Lamar (bildet) har fått en rekke støtteerklæringer etter at Macklemore & Ryan Lewis stakk av med hiphop-prisen under Grammyutdelingen i helgen, ikke minst fra Macklemore selv. Nå forsvarer han Macklemore, overfor XXL Magazine, og mener prisen var velfortjent. "Everything happens for a reason; the universe comes back around. That's how it go."

Rapperen mener derimot at sjangeren som helhet er underrepresentert i Grammy-rekkene, og at det burde vært flere kategorier for urban musikk.


Lorde er svært misfornøyd med pressen i sitt hjemland New Zealand. Etter at hun tok hjem to priser under Grammy-utdelingen, ble nemlig hun og hennes familie overrumplet av det ventende pressekorpset på flyplassen. I en rekke tweets, som senere ble slettet, kritiserte den unge stjernen pressens oppførsel, i følge MTV.

The Cure, Suede og Ed Sheeran er alle klare for årets Teenage Cancer Trust-konserter i Royal Albert Hall, London. Programmet til konsertene ble annonsert av The Who-frontmann Roger Daltrey, som har vært den drivende kraften bak konsertserien. Til sammen har Teenage Cancer Trust samlet inn over 17 millioner pund siden oppstarten i 2000. Årets konsertserie vil gå av stabelen i dagene 24. - 30. mars.

Tidligere denne måneden kunne vi melde om at Pussy Riot tar turen til Festspillene i Bergen, men de to medlemmene Maria Alyokhina og Nadezhda Tolokonnikova får nok en noe mer celeber introduksjon når de stiller opp på et veldedighetsshow i Brooklyn, til inntekt for Amnesty International, allerede i neste uke. Det er nemlig klart at Madonna skal introdusere de to frigitte punkerne i New York.


Angel Haze stakk nylig innom BBCs Live Lounge, og der ble det også tid til å fremføre en coverversjon av Beyoncés Drunk In Love. Se opptredenen her:

 


ANNONCE