Nyhet

Janelle Monáe returnerer til Øya

Det amerikanske popfenomenet besøker festivalen tre år etter at hun sist spilte der.

Janelle Monáe gjorde i 2008 sin første konsert utenfor USA på Øyafestivalen. Og tre år senere triumferte hun på Sjøsiden-scenen etter å ha gitt ut det mye omtalte debutalbumet The Arch Android, som inkluderte gjesteopptredener fra både Big Boi og Of Montreal.

Oppfølgeren, The Electric Lady, har fortsatt å gi henne mye oppmerksomhet i statene. Her på huset kastet vi fem stjerner etter henne og skrev blant annet:

"Hun er full av energi på Dance Apocalyptic, samtidig kan hun også være kledelig nedpå under låter som It's Code, Look Into My Eyes og Miguel-duetten Primetime. Med The Electric Lady har Janelle Monáe ettertrykkelig bevist at hun ikke kun var et blaff, og det er bare å håpe på at hun snart står på en scene her til lands igjen."


Les hele anmeldelsen her.

Nå er det klart at Janelle Monáe føyes til den imponerende artistlisten Øyafestivalen har sluppet til nå, toppet av Queens Of The Stone Age, Neutral Milk Hotel og Röyksopp & Robyn.

Øyafestivalen arrangeres i år for første gang i Tøyenparken 5. til 9. august, og festivalpasset kjøper du på GAFFA LIVE.


ANNONCE