Nyhet

Hør Vampire Weekend synge Con te Partirò

Indieguttene gjør låten, som kanskje er gjort mest kjent av Andrea Bocelli, i anledning valentinsdagen.

I anledning valentinsdagen gir kaffekjeden Starbucks ut sitt årlige Sweetheart-album, som inneholder artisters nytolkninger av forlengst ihjelspilte kjærlighetslåter. I år har blant annet Beck, Jim James, Phosphorescent og Sharon Jones & The Dap-Kings tatt på seg oppgaven med å bringe inn litt nytolkninger til konseptet.

Vampire Weekend, som har havnet på mange av topplistene i 2013 for albumet Modern Vampires Of The City, har valgt å covre den klassiske Time To Say Goodbye, eller Con te Partirò om du vil, inspirert av de svulstige fremføringene til blant andre Andrea Bocelli og Sarah Brightman.

Selv om utgivelsen ikke blir lansert før i begynnelsen av neste måned, og kun blir solgt på kaffekjedens utsalgssteder, kan du allerede nå høre låten via nettsidene til Rolling Stone Magazine.


Con te Partirò er en av de største kjærlighetssangene noensinne, sier vokalist Ezra Koenig, overfor det amerikanske magasinet, og takker samtidig Bocelli for å ha introdusert ham for låten.

Vampire Weekend skulle egentlig spille i Oslo Spektrum i fjor høst, men så seg nødt til å avlyse konserten grunnet uforutsette hendelser.

ANNONCE