Nyhet

Gode ​​nyheter for Vampire Weekend-fans

Vampire Weekend er tilbake

Det er gode nyheter for Vampire Weekend-fans! Etter fem år er det igjen musikk på vei fra det amerikanske indierockbandet, som blant annet er kjent for feelgood-bomben fra 2008 «A-Punk».

Bandet melder i dag at det kommer et nytt album 5. april. Den har tittelen Only God Was Above Us og består av 10 spor. I følge en pressemelding ble albumet spilt inn over hele verden – fra Manhattan til Los Angeles, til London og Tokyo.

Arbeidet med Only God Was Above Us strekker seg helt tilbake til 2019-2020, hvor bandet siden har brukt fem år på å finpusse et album, som ifølge en pressemelding inneholder «et nytt kreativt høydepunkt for Vampire Weekend».


«Platen er direkte, men komplekst, og viser bandet på en gang på sitt mest brutale, og også på sitt vakreste og mest melodiøse», sier presseskrivet.

Sist gang Vampire Weekend ga ut musikk var med albumet Father of the Bride fra 2019, som fikk fem stjerner hos oss. Det ble en ganske lang utflukt med totalt 18 tracks, og vår anmelder refererte til den endelige dommen som følger:

"18 låter med svært få, små feil er i seg selv imponerende, og Father of the Bride er på alle måter et ess- et intelligent sommeralbum".


ANNONCE