Nyhet

Nytt Vampire Weekend-album 94,5 prosent ferdig

GAFFA.no - alt om musikk.

Bryter stillheten i sosiale medier.

Endelig har New York-bandet Vampire Weekend tatt til sosiale medier, og brutt stillheten. Det har vært mer eller mindre dødt i Vampire Weekend-leieren siden 2014, og turnéen som fulgte etter deres tredje fullengder Modern Vampires Of The City, som kom ut i 2013. I 2016 forlot også Rostam Batmanglij bandet.

Bandets medlemmer har i mellomtiden jobbet med andre prosjekter, noe som summeres godt opp i denne artikkelen i Stereogum.


LES OGSÅ: Nå kan samarbeidet mellom Dave Grohl og David Bowie endelig se dagens lys.

Nå ser det allikevel, til fansens begeistring, ut til å snu for bandet. I januar kunne vi melde om at Vampire Weekend var bekreftet til festivalen End Of The Road i England. I går ble det bekreftet at bandet skal spille to show i Ojai, California, 16. og 17. juni. De gjorde også en overraskelsesopptreden på komiker Scott Rogowskys show «Running Late» i forrige måned.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nå er Vampire Weekend altså også aktive i sosiale medier igjen, og har oppdatert både profilbilde og forsidebilde på Facebook, samt at de den siste uken har postet flere bilder på sin Instagram-konto. I et svar til en kommentar på Instagram skriver også bandet at deres neste album er 94,5 prosent ferdig.


Det er henholdvis 14,5 prosent mer ferdig enn bandets vokalist Ezra Koenig annonserte på Twitter i fjor.


LES OGSÅ: Fortsetter festivalsuksessen. (SPONSET LENKE).

Det er lovende å se at det er liv i bandet igjen, og med kommende konsertdatoer og et nesten ferdigstilt album, er det lov å håpe at de tar turen innom Norge også. Vi får dog håpe de ikke avlyser denne gangen, slik de gjorde da de skulle gjeste Oslo Spektrum i 2013.

ANNONCE