Nyhet

Nytt Vampire Weekend-album 94,5 prosent ferdig

GAFFA.no - alt om musikk.

Bryter stillheten i sosiale medier.

Endelig har New York-bandet Vampire Weekend tatt til sosiale medier, og brutt stillheten. Det har vært mer eller mindre dødt i Vampire Weekend-leieren siden 2014, og turnéen som fulgte etter deres tredje fullengder Modern Vampires Of The City, som kom ut i 2013. I 2016 forlot også Rostam Batmanglij bandet.

Bandets medlemmer har i mellomtiden jobbet med andre prosjekter, noe som summeres godt opp i denne artikkelen i Stereogum.


LES OGSÅ: Nå kan samarbeidet mellom Dave Grohl og David Bowie endelig se dagens lys.

Nå ser det allikevel, til fansens begeistring, ut til å snu for bandet. I januar kunne vi melde om at Vampire Weekend var bekreftet til festivalen End Of The Road i England. I går ble det bekreftet at bandet skal spille to show i Ojai, California, 16. og 17. juni. De gjorde også en overraskelsesopptreden på komiker Scott Rogowskys show «Running Late» i forrige måned.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nå er Vampire Weekend altså også aktive i sosiale medier igjen, og har oppdatert både profilbilde og forsidebilde på Facebook, samt at de den siste uken har postet flere bilder på sin Instagram-konto. I et svar til en kommentar på Instagram skriver også bandet at deres neste album er 94,5 prosent ferdig.


p>

Det er henholdvis 14,5 prosent mer ferdig enn bandets vokalist Ezra Koenig annonserte på Twitter i fjor.


LES OGSÅ: Fortsetter festivalsuksessen. (SPONSET LENKE).

Det er lovende å se at det er liv i bandet igjen, og med kommende konsertdatoer og et nesten ferdigstilt album, er det lov å håpe at de tar turen innom Norge også. Vi får dog håpe de ikke avlyser denne gangen, slik de gjorde da de skulle gjeste Oslo Spektrum i 2013.

ANNONCE