Nyhet

Franz Ferdinand til Pstereo

Skottene er klare for sin andre norske festival til sommeren.

I midten av desember ble det annonsert at skottene i Franz Ferdinand besøker Bergenfest i juni. Nå er det også klart at de føyer seg til artistlisten hos Pstereo i Trondheim senere på sommeren.

Trønderfestivalen har allerede hentet inn fine navn som Action Bronson, Highasakite, Tungtvann og Thumpers, og er svært tilfreds med å ha sikret seg det dansbare bandet, som sist var aktuelle med fjorårets Right Thoughts, Right Words, Right Action.

I en pressemelding skriver festivalledelsen blant annet:

"Dersom du synes det høres fristende ut å se Franz Ferdinand i kanonform, synge med til låter som Take Me Out og danse deg svett og skåle med godt drikke anbefaler vi deg å ta turen innom Marinen i august!"

Franz Ferdinand slo igjennom med et brak da de slapp sin selvtitulerte debutplate i 2004 - godt hjulpet av den nevnte hitsingelen Take Me Out. Albumet klatret til en tredjeplass på albumlistene i Storbritannia, og ble hyllet med to BRIT Awards og Mercury Music Prize. Året etter kom You Could Have It So Much Better etterfulgt av Tonight: Franz Ferdinand i 2009, før de igjen ga ut sin første skive på fire år i fjor.

Pstereo arrangeres i Trondheim 15. - 16. august.

ANNONCE