Nyhet

First Aid Kit besøker Træna og Slottsfjell

De svenske søstrene skal kun gjøre to festivalopptredener i Norge denne sommeren.

Tidligere har det blitt bekreftet at søstrene Johanna og Klara Söderberg vil spille i Oslo neste måned, under by:Larm. Men nå er det også klart at det blir flere festivalopptredener for First Aid Kit, som gjorde stor suksess med andreplata The Lions Roar i 2012.

Trænafestivalen, som tidligere kun har annonsert Stein Torleif Bjella og islandske Mugison, kan i dag bekrefte at den svenske duoen skal spille to eksklusive festivalkonserter her til lands denne sommeren; Trænafestivalen og Slottsfjell.

Vår anmelder var særdeles fornøyd med First Aid Kits anderplate The Lions Roar da den ble sluppet for to år siden:


"Debutalbumet til First Aid Kit, The Big Black And The Blue, var griselekkert det også, men det virker som de har gått mer målrettet til verks her. Det merkes ikke minst på vokaljobben de to gjør denne gangen. At selveste Conor Oberst gjester på avslutningslåten og at en annen Bright Eyes-helt, Mike Mogis, står for produksjon - det er faktisk bare prikken over i-en i dette tilfellet. Gi disse to et par gitarer, så lager de pur magi."

Les hele vår anmeldelse av The Lions Roar her.

Trænafestivalen arrangeres i dagene 10. - 12. juli, mens Slottsfjell går av stabelen 17. - 19. juli. Festivalpassene sikrer du deg via GAFFA LIVE.


ANNONCE