Nyhet

Fem nye til Slottsfjell

Tønsbergfestivalen slapp en eklektisk blanding artister i går kveld.

Slottsfjell har allerede meldt klar internasjonale headlinere som Haim, Phoenix og The Lumineers, i tillegg til norske navn som Monica Heldal, Yoguttene og Satyricon, til festivalen som går ned i dagene 17. - 19. juli.

Og etter å ha teaset nye navn via Snapchat, kunne de i går føye til fem mildt sagt forskjellige artistnavn til den allerede imponerende plakaten.

Rufsete punk og hardcore fra The Bronx, en salig mikstur av europeisk klubbmusikk og afrikanske rytmer fra portugisiske Buraka Som Sistema, finsk postpunk i form av Beastmilk, hip-hop fra Vic Mensa og breiale skarretoner fra Fjorden Baby! (bildet) er noe av det festivalgjengerne i Tønsberg kan vente seg til sommeren.


Slottsfjell kan også melde om et forrykende billettsalg. Halvparten av alle festivalpassene, som er lagt ut for salg, har allerede blitt revet bort.

— At tredagerspassene, som er det den typiske slottsfjelleren vil ha, er halvveis til utsolgt allerede i januar, har aldri skjedd før i festivalens historie, sier bookingsjef Henning Krane i en pressemelding.

Her gjelder det altså å være kjapp i svingene.


ANNONCE