Nyhet

Enda en EP-utgivelse fra Pixies

Pixies har vært mer produktive det siste året enn på lenge - både når det gjelder utgivelser og utbytting av bandmedlemmer.

Da GAFFAs danske redaktør Ole Rosenstand Svidt snakket med Pixies´ ubestridte leder Black Francis (bildet) tidligere i høst, kunne han avsløre at det var enda mer materiale på vei fra bandet som overrasket med ny musikk og en klubbturné, som også inkluderte et stopp i Oslo, i 2013:

— Det kommer mer musikk fra oss, ja. Og det er innspilt, men når og i hvilket format det eventuelt kommer i vet jeg ikke ennå. Albumformatet har ikke lenger den symbolske verdien som for noen år siden, i hvert fall ikke for folk under 30 år, og det må man nok bare innse. Formatet er uansett ikke det viktigste. Jeg er bare glad for å kunne utgi ny musikk og få lov til å spille live, sa Francis den gang.

Les hele intervjuet over hos våre danske kollegaer.

Nå er det klart at EP 1 blir fulgt opp med EP 2 (ikke mye fantasi der i gården altså), som består av de fire låtene Blue Eyed Hexe, Magdalena, Greens And Blues og Snakes. EP 2 slippes på vinyl i et begrenset opplag på 4.000, og kan kjøpes eksklusivt gjennom bandets hjemmeside.

Sjekk ut videoen til Blue Eyed Hexe her:

ANNONCE