Nyhet

Todd Terje avslutter årets Øya

Konserten i Tøyenparken under Øyafestivalen blir eneste mulighet til å oppleve den fremadstormende artisten på hjemmebane.

I dag ble det klart at Todd Terje (bildet) skal stå for avlsutningskonserten under årets Øyafestival.

Etter samarbeidene med både Bryan Ferry og Franz Ferdinand, samt egne hits som Inspector Norse, de siste årene har det tidligere blitt klart at Todd Terje slipper sitt debutalbum, som har fått tittelen It's Album Time, 7. april.

— De siste åra har det vært diskutert gjenbruk av norske headlinere på festivaler og store arrangementer. Det er på tide Øya nok en gang finner de framtidige trekkplasterne, og vi veit Todd Terje kommer til å imponere som headliner i Tøyenparken, skriver festivalen i en pressemelding.

Todd Terje headliner altså lørdagen 9. august, og dette blir også den eneste muligheten til å oppleve den fremadstormende artisten på norsk jord i år.

Øyafestivalen går ned i dagene 5. - 9. august, og tidligere har festivalens bookere hentet inn fine navn Queens Of The Stone Age, Neutral Milk Hotel, Janelle Monáe, The National, Slowdive, HighasaKite, Darkside, Brody Dalle, Farao, Store P og Röyksopp & Robyn til Tøyenparken.

Festivalpasset kjøper du på GAFFA LIVE.

ANNONCE