Nyhet

Oslo Ess og =Oslo samarbeider

Oslobandet viser sin takknemlighet til de som deler gatene med dem.

Oslo Ess og gatemagasinet =Oslo har ikke bare like navn, nå inngår de også i et samarbeid. Sammen med plateselskapet Indie Recordings, donerer Oslo Ess et eksemplar av deres kommende plate til hele opplaget av mars-utgaven til =Oslo. 

Oslo Ess slipper deres tredje studioalbum, Alle Hjerter Deler Seg, 17. februar, mens mars-utgaven av =Oslo lanseres 28 februar 2014. Dette nye samarbeidet er oslobandets måte å vise sin takknemlighet til byen de har hatt som base mens de har bygget seg opp å bli et av Norges største rockeband, og menneskene som bor i den.

– Vi har alltid sett på =Oslo som et genialt konsept. Det gir mennesker som trenger det en verdig måte å skaffe seg penger på, og sikkert en sterkere følelse av å være en del av noe. Vi syns det er flott å kunne bidra til mer fokus på stiftelsens arbeid og ikke minst selgerne deres og det arbeidet de gjør. Vi vet at musikk er en viktig del av livet for mange av selgerne, og musikken kommer på flere måter til å være en sentral del av samarbeidet. Som band har vi fått mye oppmerksomhet de siste årene, og nå ønsker vi å bruke anledningen ved utgivelsen av den nye plata vår, til å dele oppmerksomheten med de som deler gatene med oss, forteller Oslo Ess.


Stiftelsen Erlik tror både selgere og lesere kommer til å sette pris på samarbeidet deres med Oslo Ess.

– Dette samarbeidet gleder vi oss veldig til. Det blir et møte mellom ærlig rock og ekte mennesker. Oslo Ess har et uttrykk og et innhold som selgerne våre kan relatere seg til. Når vi velger å gå såpass tett sammen med et band så er det nettopp fordi vi tror at bandet vil bidra til å styrke vår oppgave som talerør for våre selgere, sier Anlov Peter Mathiesen, daglig leder og redaktør i =Oslo.

 


ANNONCE