Nyhet

Ane Brun med norgesturne

Spiller fire intensive konserter i moderlandet under sin Songs Tour 2014.

Ane Brun er for tiden ute på turné i det store utland, med en to-ukers i USA og Canada i februar, før det bærer videre til Australia og New Zealand. Nå er det også klart at det blir en pit-stop innom hjemlandet i april.

Bruns stemme dukket forøvrig nylig opp foran millioner av tilskuere under årets Super Bowl-sending. Mer om det kan du lese her.

Artisten, som er bosatt i Stockholm, returnerer altså i april hjem til Norge for noen etterlengtede konserter. Den folkekjære artisten smeller til med hele fire konserter i det knappe tidsrommet 4.-7. april. Fredag 4. april står hun på scenen i Haugesund, lørdagen i Bergen, søndagen i Stavanger og mandagen på Union Scene i Drammen. Det blir med andre ord ingen Oslo-konsert under denne intensive norgesturnéen.

I oktober slapp Ane albumet Rarities, bestående av coverlåter, tiligere uutgitte låter og et par nye låter.

- Dårlige album fra Ane Brun er en sjeldenhet, og heller ikke denne gangen har hun gitt ut en plate som ikke fortjener spilletid. Det er, som alltid, balsam for ørene og utgivelsen virker mer naturlig enn unødvendig, skrev vår anmelder. Les resten her

Den eksperimentelle gruppa Tonbruket blir oppvarmingsbandet under denne intensive norgesturnéen. Bandet ble nylig tildelt en Grammis; svenskenes svar på Spellemannsprisen.

 

ANNONCE