Nyhet

Todd Terje headliner årets NuMusic

Bare to dager etter at artisten fylte opp Øyas største scene, er han klar for nok en stor festivaljobb.

Todd Terje (bildet) headlinet noe overraskende årets Øyafestival i Tøyenparken, og sto for en aldri så liten fest på Amfiet lørdag kveld. Med hjelp fra musikere som Lars Horntvedt fra Jaga Jazzist og BigBang-trommis (og storebror) Olaf Olsen ble årets album, It's Album Time, spilt for et stort publikum i hovedstaden.

— Reaksjonene er riktig nok noe delte etter konserten. Enkelte steder har man glemt tid og rom. Andre steder har det vært tamt. Og etter det visuelle spetakkelet med Robyn kvelden før, var det nok noen som følte seg snytt – til tross for tropetema og drinker på scenen, skrev vår anmelder og ga konserten fire stjerner.

Les resten av anmeldelsen her.

Nå er det klart at Todd Terje også headliner NuMusic i Stavanger. Festivalen går av stabelen 4. - 6. septemper på Tou Scene og Folken.

— Det er helt klart Todd Terje som er den store headlineren i år. Han kan sies å være en av Norges fremste innenfor sin sjanger, høyt aktuell både i Norge og utlandet, uttaler daglig leder i Numusic, Tarjei Nygård, til Aftenbladet i dag.

Fine navn som Biosphere & Deathprod, André Bratten, Vilde Tuv, Lindstrøm og Proviant Audio er også klare for den årlige festivalen, som i 2014 har et ekstra fokus på norske artister.

ANNONCE