Nyhet

J Mascis og the Shins-frontmann i absurd video

I videoen til låten ’Every Morning’ er J Mascis og the Shins-frontmannen del av en religiøs kult som på mystisk vis forsvinner.

For bare noen få dager siden ble det klart at J Mascis er klar for Oslo og Parkteatret i desember. Dinosaur Jr.-frontmannnen er nok for de fleste mest kjent for sine drøye gitarsoli og raspete stemme, og for to år siden snek han seg også inn på det amerikanske magasinet Rolling Stones liste over de 100 beste gitaristene noensinne med en 86. plass.

Men når han ikke spiller med moderbandet eller dukker opp i diverse TV-serier (Portlandia, blant annet), hender det han gir ut fine soloalbum. I 2011 kom Several Shades Of Why, et akustisk gitarer-orientert lydbilde og altså et ganske annet uttrykk enn vi er vant til fra den kanten. Dette videreføres på låten Every Morning og årets album Tied To A Star.

Nå har han delt videoen til den nevnte låten – en herlig absurd video som omhandler en religiøs kult, "The Space Children Of The Forest", som på mystisk vis forsvinner. Dette er i 1974, J Mascis spiller en Jesus-lignende figur, mens the Shins-frontmannen James Mercer er et lojalt kult-medlem og skuespiller og musiker Fred Armisen spiller Mascis' nemesis. 


Se videoen her:

ANNONCE