Nyhet

Indiefavoritter til Øyafestivalen

Det amerikanske bandet er bekreftet til Tøyenparken i Oslo denne sommeren.

Øyafestivalen begynner å få store deler av programmet på plass. Denne uken annonserte de at de kom til å slippe to nye headlinere i løpet av tirsdagen og onsdagen, og i går ble Feist bekreftet til festivalen.

Bandet de annonserer i dag, som de mandag teaset med at er "et band der en del av besetningen har spilt på Øya tidligere, men da i en annen kostellasjon”, er ingen ringere enn det amerikanske bandet The Shins (bildet).

James Mercer spilte på Øya med Broken Bells i 2010, og The Shins har stått på festivalens ønskeliste i flere år. Bandet er aktuelle med sitt femte album, Heartworms, som kommer ut nesten akkurat fem år etter forgjengeren Port Of Morrow.


— Endelig kommer The Shins til Oslo. Snart kommer deres femte album, og i tillegg skal den norske fansen få oppleve James Mercers herlige låter på samme dag og scene som Pixies, sier Jonas Prangerød i Øyafestivalen i en kommentar til GAFFA. 

Øyafestivalen går av stabelen 8. til 12. august i Tøyenparken i Oslo.

Artister som Lana Del Rey, Angel Olsen, Chance The Rapper, Young Thug, Lars Vaular, Hval, MØ, Car Seat Headrest, Vince Staples, BadBadNotGood og The Hellacopters er tidligere annonsert til programmet.


Festivalpasset kan du kjøpe via GAFFA LIVE.

Vi gleder oss over den gode nyheten mens vi tar frem noen gamle The Shins-klassikere:


ANNONCE