Nyhet

Azealia Banks går 'Mad Max' i ny video

Rapperen med apokalyptisk musikkvideo til låten 'Heavy Metal And Reflective'.

Azealia Banks (bildet) skapte overskrifter her i landet da hun tidligere i sommer avlyste sin konsert på Hovefestivalen, og allerede uken etter kom nyheten om at plateselskapet Interscope hadde droppet artisten. Da hadde hun i lang tid også klaget over plateselskapet via sin hyperaktive Twitter-profil, og det var også her hun meldte at hun var fri fra kontrakten.

Hennes debutalbum, Broke With Expensive Taste, skulle egentlig vært gitt ut allerede i mars, men er blitt utsatt flere ganger siden den gang. For kort tid siden slapp Banks likevel låten Heavy Metal And Reflective, som er det første nye materialet fra henne etter at hun ble løst fra kontrakten med Interscope.

Nå har låten også fått sin egen musikkvideo, en apokalyptisk sak regissert av Rob Soucy og Nick Ace. Det er nok ikke tilfeldig at denne videoen kommer i år med tanke på at det snart kommer en nyinnspilling av filmen 'Mad Max'.


Videoen til Heavy Metal And Reflective er tydelig inspirert av nettopp den filmen og kan nok bidra til å korte ned ventetiden noe:

ANNONCE