Nyhet

Volumfestivalen med påskeslipp

Elverumsfestivalen begynner å få sommerens festivalprogram på plass.

Volumfestivalen har vokst seg gradvis større og i år arrangeres festivalen for ellevte gang. Tidligere er blant annet Eye Emma Jedi, Frida Ånnevik og Mungolian Jet Set bekreftet til sommerens festival, som går av stabelen 18. - 22. juni.

Festivalen kunne også lokke med et aldri så lite påskeslipp denne uken: Både Ingrid Olava, Unnveig Aas (bildet), Poplar Hymns og de lokale gutta i Boxbury Beat er nemlig klare for Volum 2014.

Festivalen er spesielt stolt over å ha sikret seg Ingrid Olava gjennom et samarbeid med Festspillene i Elverum:


— Gjennom sine tre albumutgivelser og uttallige gåsehudfremkallende live-opptredener, har Olava befestet sin posisjon som en av Norges fremste artister – uansett sjanger, skriver festivalen om på sine nettsider.

Den unge Holmestrand-jenta Unnveig Aas fikk også en god porsjon oppmerksomhet for sin debut-EP, Time Has Changed Us, i fjor. I kjølvannet av utgivelsen har det blitt både oppvarmingsjobb for Judy Collins og utenlandskonserter i blant annet Tyskland.

Aas er også booket til Slottsfjell denne sommeren.


I fjor vendte The Wombats tilbake til Elverumsfestivalen, hvor de gjorde sin første jobb utenfor de britiske øyer tilbake i 2005. Les mer om deres opplevelser på Volum her.

Billetter til Volumfestivalen finner du på GAFFA LIVE.

ANNONCE