Nyhet

"Vodka? Jeg elsker vodka"

...så sier Kurt Cobain når han blir spurt om hvordan det er å være far. Se GAFFAs eksklusive video.

Kurt Cobain døde 5 april, men det var først tre dager etter at nyheten om hans død ble kjent. GAFFA har fått tilgang til et noe underfundig nyhetsklipp, først sendt på amerikansk TV kort tid etter Cobains selvmord. Se klippet nederst i saken.

Det er ikke til å komme forbi at Nirvana er sementert som et av de desidert viktigste rockebandene noensinnne, og at musikkverdenen i dag ville sett veldig annerledes ut uten deres tre studioalbum og Kurt Cobain sine fremmedgjorte tekster.

Utallige bøker, filmer, dokumentarer og coverversjoner har som sådan blitt skapt av Seattle-bandets korte karriere, fra det innsiktsfulle (den ultimate Kurt-biografien Heavier Than Heaven) via det spekulative (dokumentarten Kurt & Courtney) til det horrible (Take That sin cover av Smells Like Teen Spirit). Det ble tidligere i dag også klart at en ny dokumentar skal være på vei, med tittelen 'Soaked In Bleach'.

Når alt kommer til alt er det beste kanskje bare å sette seg tilbake, finne frem Bleach, Nevermind, In Utero og ikke minst MTV Unplugged (pluss om du har tid Incesticide og From The Muddy Banks...) og bli påminet om Nirvanas storhet. 

Men aller først, sjekk ut GAFFAs eksklusive videoklipp:

ANNONCE