Nyhet

Kent til norsk byfestival

Den kommende Sentrum Scene-konserten er for lengst utsolgt. Nå får du en ny mulighet til å få med deg de albumaktuelle svenskene.

Kent er allerede bekreftet til Kongsberg Jazzfestival i juli og spiller også en allerede utsolgt intimkonsert på Sentrum Scene den 8. mai. Om du ikke var rask nok til å raske til deg billetter, får du nå en ytterligere sjanse til å få med deg de albumaktuelle svenskene på en norsk scene denne sommeren. Bandet er nemlig bekreftet til å headline Norwegian Wood i Frognerbadet fredag 13. juni.

Det nærmer seg albumslipp med stormskritt for den svenske supergruppa. Tigerdrottningen slippes 30. april og blir dermed oppfølgeren til Jag Âr Inte Rädd För Mörkret fra 2012, som fikk relativt lunken kritikk fra GAFFA. Anmeldelsen kan du lese her.

Første smakebit fra albumet ble sluppet i mars og teksten på La Belle Epoque er av de mer munnrappe fra den svenske rockegruppa. Hør den her. 

Hittil er Kent det eneste annonserte bandet til å spille fredagen under Norwegian Wood, men de resterende dagene kan man få med seg blant annet Passenger, John Mayer og Arcade Fire. For full oversikt - sjekk ut GAFFAs Festivalguide.

Kärleken Väntar er hentet fra albumet Vapen & Ammunition fra 2002. Musikkvideoen ser du her:

ANNONCE