Nyhet

Premiere: Fjorden Baby! - Shanghai Express

Swaggy ny video hentet fra Fjordens kommende album Fjordkloden.

Fjorden Baby! sitt glimrende titulerte album Fjordkloden er rett rundt hjørnet, og Bergens store psykedeliagazesønner byr nå på en lovende teaser via albumsporet Shanghai Express.

Shanghai Express blir ikke gitt ut som singel, men har fått en snasen video lell. Musikkvideoen er regissert og klippet av bandets trommis Jan Eivind Bertelsen, som sier:

"Shanghai Express er Fjorden Baby! på sitt mest ærlige. En varm, lengtende tekst, en forunderlig verden, men likevel tøffere enn toget.  


Jeg har alltid hatt lyst å lage en musikkvideo der jeg får frem hvor kule vi er som liveband, så når fotografen vår Francisco Munoz ville prøve ut sin nye Anamorphic linse under konserten vår på Kvarteret i Bergen, var opplegget i gang. Bildene ble helt kanon og veien til togstasjonen har aldri vært kortere. Sturle ble godt fornøyd med videoen, men syntes det var litt nedsig at han måtte låne jakkene til undertegnede og Kjetil i bandet, henholdsvis Fila-jakken og army-jakken, fordi han ikke hadde noen feita jakker med seg.

Ellers så gikk alt smurt under innspilling, type, vi holdt nesten på å miste toget fordi Sturle syntes det var så gøy å danse den crazy dansingen sin uti streetn. Det endte med at alle måtte beine." 

Se videoen og hør Shanghai Express her:

Fjordkloden er ute 4 november. Les mer om albumet i GAFFAs intervju med de 'ganske schizo' bergenserne.


p>
ANNONCE